Winkelwagen

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Popart

Mancave ideeën - bouw je ultieme mannenkamer

Gepubliceerd : 2021-01-26 14:44:57
Categoriën : Algemeen

Droom jij van de ultieme Mancave? Bij Popart Schilderijen kunnen wij jou voorzien in een belangrijk onderdeel van de mancave; de uitstraling! Natuurlijk is een echte mancave niet compleet zonder een stoer en passend schilderij op de muur, die jouw mancave echt afmaakt.

In dit blog laten wij je verschillende mogelijkheden zien voor echte top mancave schilderijen. Daarnaast helpen wij je graag met andere mancave ideeën en tips om jouw mannengrot droom uit te laten komen.

Denk bij schilderijen of fotokunst voor je man cave bijvoorbeeld aan echte mannelijke maffia of gangster schilderijen of schilderijen van je favoriete sporthelden of auto’s. Natuurlijk kun je er ook voor gaan om jouw favoriete artiesten of om beroemdheden van films of series op de muur te presenteren.

mancave
Typische mancave met diverse schilderijen

Wat is een mancave?

Laten we eerlijk zijn… in de hedendaagse wereld waar ‘’diversiteit’’ de boventoon voert en mannen zich binnenshuis vaak dienen aan te passen aan de vrouw, is het toch heerlijk om een eigen plekje in huis te hebben waar een man gewoon.., man kan zijn?

Een mancave is dus eigenlijk een kamer waar de man zijn hobby’s en (mannelijke) bezigheden kan uitvoeren. Een plek waar hij even los kan gaan met zijn vrienden, door een voetbalwedstrijd te kijken op een enorme beamer of een plek waar hij kan ontspannen met een biertje en een uitgebreide geluidsinstallatie. Of waar hij zich kan wenden aan modelbouw of kan sleutelen aan zijn motor of elektronische gadget.

Mannen verdienen een plekje voor zichzelf in huis, waar zij zich even kunnen terugtrekken uit de dagelijkse sleur en om even heerlijk te ontspannen en te genieten.

Mancave decoratie

Bij Popart Schilderijen zijn we enorm fan van het mancave fenomeen dat nu ook Nederland lijkt te gaan veroveren. Een passend mannen schilderij voor het inrichten van je eigen mancave mag dan natuurlijk niet ontbreken.

(Klik op het schilderij om de productpagina te bekijken)

Check hier enkele parels van onze stoere schilderijen voor in je man cave:

all gangsters
All Gangsters New style

peaky blinders
Peaky Blinders Tommy Shelby

godfather
The 3 Godfather's schilderij (De Niro,Pacino,Brando)


Neem contact op voor een op maat gemaakt schilderij met beroemdheden naar keuze of wil jij jezelf plaatsen in het schilderij? Neem dan contact op via de WhatsApp klantenservice op 0611 523696 of stuur een email naar info@popartschilderijen.nl

Prachtige borstbeelden van Popart Schilderijen

Nieuw in onze collectie! Een sprekend borstbeeld van ‘s werelds bekendste maffiabaas uit de grootste maffia klassieker: The Godfather. Het Don Vito Corleone borstbeeld kenmerkt zich als een van de meest markante gezichten uit de filmgeschiedenis.

Klik op de foto om het beeld te bekijken op de website

Mancave spullen en tips

De perfecte mancave is niet slechts een type cave. Jouw hobby’s en interesses bepalen natuurlijk de indeling en uitstraling van jouw mannenplek. Zie hier een aantal voorbeelden van verschillende van man caves:

Mancave tip 1: De pub

mancave pub

Eigenlijk is geen enkele man cave compleet zonder een echte bar. Bij dit type cave hoort natuurlijk een uitgebreide drankcollectie. Richt de kamer in met bijvoorbeeld een plank van een compleet whisky Assortiment of in de stijl van een wijnkelder. Wil je indruk maken op je vrienden? Dan is een biertap natuurlijk een onmisbaar. Of wat denk je van een dartbord, tafeltennis of pooltafel?

Schilderijen tips voor je pubcave:

famous people

The famous people hangout (op maat mogelijk)

darts

Darts Legends

 


Bekijk hier de collectie voor passende pub schilderijen:

Mancave tip 2: De sportcave of Mini-bioscoop

mini bioscoop


Ben jij een echte sportfanaat en nodig jij je vrienden graag uit voor voetbalwedstrijd of een potje poolen? Een aantal belangrijke benodigdheden voor een gave man cave sportkamer is natuurlijk een beamer op de muur om alle sportwedstrijden of je favoriete cult film op groot scherm te bewonderen. Je maten zullen je met deze kamer natuurlijk op handen dragen!


Schilderijen tips voor je sportcave of Mini bios:

barcelona

FC Barcelona stars

pulp fiction

Pulp fiction’s meest bekende scene

 

Bekijk hier de collectie voor sporten en auto’s & Films en series.

Mancave tip 3: De Home gym

mancave gym


Mannen houden ervan om in hun eigen ruimte even lekker los te gaan op de gewichten en om zo nu en dan even het hoofd te legen tijdens een flinke sportsessie. Ideaal dus als je in jouw eigen huis een mini gym kan inrichten. Heb je voldoende ruimte? Lucky you! Dan kun je eindelijk die bench press of squat rek in huis halen. natuurlijk zijn er ook voldoende losse gewichten en fitness spullen waar je mee aan de gang kan. Denk er bij een gym cave wel over na dat ook de vrouw deze kamer wellicht interessant kan vinden...

Een schilderij die je motiveert of inspireert is hierbij onmisbaar. Schilderij tips:

conor the champ

Conor The Champ

mohammed ali mike tyson

Mike Tyson & Muhammed Ali

 

Of kijk voor meer inspiratie eens bij onze collectie voor exclusieve schilderijen

Mancave tip 4: De muziek- of hobbykamer

mancave hobby

Iedere man droomt weleens van het hebben van een kamer waar hij zijn muzikale talenten kan ontwikkelen of waar hij ongestoord los kan gaan op zijn drums of gitaar. Of ben je eerder technische aangelegd? En hou je meer van modelbouw of van het het sleutelen aan motoren in je mancave garage? Een hobbykamer is ideaal om je even terug te trekken en alleen de dingen te doen die jij leuk vindt.

Schilderij tips:

rolling stones

The rolling Stones drieluik schilderij

club 27

The club of 27

 

Wij helpen jou bij het mancave inrichten van je kamer

Koop een uniek schilderij op maat of plaats jezelf in het kunstwerk!

Welke man wil nou niet een echt mannen kamer met passende schilderijen in zijn huis? Zoek je de juiste inspiratie voor je man cave? Bezoek de website voor onze gehele collectie of bekijk hieronder een greep uit onze schilderijen voor je mancave.

Deel dit artikel