Winkelwagen

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Popart

Wij bieden u online een overzicht van schilderijen van sterren uit het heden en verleden. Denk aan Scarface/Tony Montana, Don Corleone/ The Godfather,Goodfellas, Michael Jackson, Madonna en nog vele anderen. (of en nog vele andere sterren) In ons overzicht vindt u ook schilderijen in andere genres zoals comic of sport, kortom voor ieder wat wils.

90% van wat wij aanbieden zijn schilderijen die 100% handgeschilderd zijn. De overige 10% van wat wij aanbieden zijn prints op canvas inc lijst. 

Wij hebben een aantal prints laten ontwerpen in unieke stijl. Deze prints zijn uniek omdat wij hierin de grootste maffia film personages samen met echte maffia figuren als Al Capone en John Gotti bij elkaar hebben gebracht. Wij zijn hiervan de enige aanbieder ter wereld. Maar uiteraard hebben wij hier ook nog veel meer aanbod.

Deze prints zijn geprint op het hoogwaardigste canvas dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Voor zowel de prints als de schilderijen is geen lijst of apart ophangsysteem nodig.