🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Hoe werkt het foto bijplaatsen?

Heb jij altijd al gedroomd om tussen een van je helden, favoriete artiesten of filmsterren in een schilderij te staan? Dat kan! Bij Popartschilderijen kun je nu een eigen foto of een foto van meerdere personen plaatsen in een van de kunstwerken uit de Eigen Foto categorie.

hoe werkt het
Laat jezelf of iemand anders plaatsen in dit schilderij

Eigen foto in schilderij

Mogelijkheden voor plaatsen eigen foto:

Jezelf of meerdere personen bijplaatsen in het schilderij = €40,-per persoon. Bij meerdere personen gelden extra kortingen per persoon.

1. Gebruik het bijplaatsen formulier om een aanvraag te doen voor het plaatsen van jezelf in een schilderij, met aanvullende informatie over het aantal personen. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om de details te bespreken.

*Bij ieder schilderij gelden specifieke mogelijkheden voor bijplaatsen. Bekijk daarom ook de informatie bij het specifieke schilderij. 

2. Nadat het bijplaatsen formulier is ingevuld, nemen wij graag contact met je op om de mogelijkheden en de wijze van plaatsing in het specifieke schilderij te bespreken;

3. Vervolgens maken wij een visueel voorbeeld en versturen deze terug naar jouw mailadres. Jij kan dan akkoord gaan of een reactie geven op het voorbeeld;

4. Bij een akkoord gaan wij aan de slag met de productie en verzending en we sturen je een bevestiging per e-mail.

Maak nu gebruik van deze unieke mogelijkheid!

Bijplaatsen formulier

  Bekijk hier voorbeelden en mogelijkheden van foto naar schilderij

  Hieronder zie je een voorbeeld van het Gangster Reunion schilderij, waar we een foto nodig hebben van boven de middel. Op deze manier kunnen wij je foto plaatsen in het schilderij. Bekijk het resultaat van een van onze klanten hieronder:

  Plaatsing persoon naast the Godfather himself.

  Eigen foto op canvas plaatsen (plexiglas, aluminium ook mogelijk)

  Stel je eens voor: 

  Je nodigt een vriend of familie thuis uit voor een etentje of een drankje. Vol trots laat jij je nieuwe ‘’custom made’’ schilderij zien. Zij bekijken het schilderij van dichtbij en de personen die op het schilderij zijn afgebeeld. 

  Zij zien dan; The Beatles en The Godfather, of wellicht Al Pacino en Andre Hazes……, totdat zij een persoon op het schilderij zien die ze niet direct zullen kennen als beroemd persoon. Het zal een enorme verrassing zijn zodra ze tot de realisatie komen dat ook jij behoort tot groep iconen, helden of sterren die op het schilderij zijn afgebeeld!

  Je kunt ervoor kiezen om een combinatie te maken van al jouw iconen en helden in een schilderij

  Eigen afbeelding op canvas of plaats je held tussen held

  Natuurlijk kun je je eigen afbeelding of foto plaatsen in het canvas. Daarnaast heb je de mogelijkheid om al je belangrijkste helden in een van onze schilderijen te plaatsen, zoals in de diverse voorbeelden die hieronder zijn weergegeven. 

  Plaats jezelf tussen jouw voetbalhelden 

  hoe werkt het
  Maffia gathering in de bar

  Plaats jezelf naast sporter

  100 dollar hondje
  Jouw gezicht op een van onze biljet schilderijen van briefgeld

  Eigen Foto
  Plaats je eigen hoofd in dit schilderij

  Wil jij ook een foto schilderij maken? Start nu!

  Zou jij graag je eigen gezicht terug willen zien in een van onze gave schilderijen in de eigen fotocollectie van Popartschilderijen? 

  Maak gebruik van deze unieke foto op schilderij mogelijkheid om jouw gezicht of bovenlichaam bij te plaatsen in een van onze ‘’eigen foto’’ schilderijen op de website!

  Ik Wil Eigen Foto Bijplaatsen

  Volg ons op social media

  Direct contact?
  korting-10