Herfstvoordeel! 🍂 Extra verlaagde prijzen (-10%) en Gratis verzekerd & verzonden vanaf €150,-

Geen producten in je winkelmand.

Maffia schilderij

Maffia & Aktie

Bij Popart Schilderijen bieden we een enorme collectie aan van diverse maffia en gangster schilderijen. Natuurlijk ontbreken hierin de belangrijkste (anti)helden niet. Op deze pagina vind je links naar de schilderijen van enkele personages uit bekende films en series, in hoge kwaliteit en diverse materiaalsoorten en opties. Bekijk de mogelijkheden op de pagina van ieder schilderij.

Resultaat 1–15 van de 94 resultaten wordt getoond

Maffia schilderijen van Popart

Scarface Schilderij

Voor gave schilderijen van Acarface Tony Montana kun je zeker bij ons terecht. Deze Amerikaanse controversiële misdaadfilm waarin geweld, ruw taalgebruik en drugs en drank niet werd geschuwd. Samen met de wervelende acteerprestaties van Al Pacino is de film een echte cultfilm geworden. Om die reden zijn schilderijen, posters en Scarface canvas prints van deze film zeer populair.

Bekijk enkele Scarface schilderijen uit onze collectie:

Tony Montana Schilderij & Al Pacino Schilderij

Al pacino, de acteur achter de rol van Tony Montana in de Scarface film, heeft gezegd dat het spelen in deze film zijn favoriete rol is geweest die hij ooit heeft mogen spelen. De acteur speelde een Cubaan die samen met zijn vriend ‘’Manny’’ in 1980 zijn thuisland ontvlucht om zich te vestigen in Miami. Na verloop van tijd stort hij zich in de onderwereld en groeit hij als een machtige drugsbaron.

Wil jij een Tony Montana schilderij? Bekijk dan de collectie.

The Godfather Schilderij

The Godfather schilderijen mogen natuurlijk niet ontbreken in onze collectie aan maffia schilderijen. Zo hebben wij een reeks van Marlon Brando a.k.a Don Corleone schilderijen. Wil jij van godfather of andere personages van de films een schilderij of canvasprint? Bekijk de godfather canvas, posters en schilderijen.

The Godfather schilderijen van Pop Art.

Pablo Escobar Schilderij

Pablo Escobar is de grootste drugsbaron ooit in de geschiedenis. De een roemt hem voor zijn ondernemingsdrift en gewiekstheid om op een ongewone en bijzondere manier een van de rijkste personen op aarde te worden. Andere vervloeken hem vanwege zijn gewelddadige schrikbewind en zijn handel in drugs. Een ding staat voorop; hij is door zijn trackrecord een wereldwijd beroemd persoon geworden met een markante verschijning. Niet gek ook dat wij van Popart Schilderijen diverse Pablo escobar schilderijen hebben toegevoegd binnen onze collectie.

De Pablo Escobar collectie collectie.

Gangster Paradise Schilderij

Voor gangsters art kun je terecht bij Popart Schilderijen. Dit wereldberoemde type canvas of schilderij is in diverse maten te bestellen en in dibond, acrylglas of canvas. Je kunt zelfs je eigen foto plaatsen in een van de schilderijen, hoe vet is dat?

Wil je meer informatie over onze diensten? Neem gerust Contact met ons op of maak gebruik van onze WhatsApp service via: 06-11523696