🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Pop-art schilderij

Popart

Popart schilderijen, de kunst die hip & happening is! Alhoewel popart z’n oorsprong vindt in de jaren vijftig en nog bekender werd in de jaren 60 en 70, heeft het de laatste jaren echt een hoogtepunt bereikt. Popart is ontstaan als een protest tegen het (abstract) expressionisme, de kunststroming die ontstond vlak na de tweede wereldoorlog. Waar degelijkheid de boventoon voerde. 

Popart is precies het tegenovergestelde. Het belichaamt voornamelijk de vrijheid en zelfstandigheid van vrouwen. Dit uitte zich in het afbeelden van echte iconen, zoals bijvoorbeeld Marilyn Monroe, in contrasterende kleuren, in combinatie met verschillende effecten. Popart schilderijen springen er echt uit en hebben een zacht 3D-effect. 

Ook hebben popart schilderijen vaak een striptekening uitstraling, voor een echt WAUW effect. Kortom, popart knalt van je muur af. Kunst die niet alleen in musea thuishoort is geboren. Want popart past overal, van de woonkamer tot de slaapkamer, het halletje en zelfs je kantoor. 

Resultaat 1–15 van de 97 resultaten wordt getoond

Popart schilderijen bij popartschilderijen.nl

Bij popart Schilderijen hebben we een zeer uitgebreide collectie popart schilderijen. Van Marilyn Monroe popart tot Scarface; bij ons ben je aan het goede adres. En natuurlijk mag de popart der popart niet ontbreken en dus vind je bij ons een ruime collectie Banksy schilderijen. Want hoe onbekend deze kunstenaar ook is, des te bekender zijn zijn werken. Een tikje melancholie gecombineerd met felle kleuren. Wij zijn fan.

Naast onze Banksy toppers, hebben we een breed scala aan andere popart thema’s, passend binnen elk interieur. Hoewel alle popart schilderijen een moderne twist geven aan je woonkamer, kun je hier natuurlijk een draai aangeven. Kies je Muhammad Ali aan de muur, dan geeft dit al snel een stoere twist aan je interieur. Of wat dacht je van Tony Soprano? Je kunt het zoeken op Nederlandse bodem, Holleeder op een gulden biljet.

Wij zouden het wel weten hoor! En natuurlijk geen woonkamer of kantoor zo stoer als met Peaky Blinders aan de muur. Is urban meer jouw ding? Dan past een popart schilderij met bruintinten helemaal binnen die stijl. Een andere stijl die ook erg geliefd is op dit moment is modern klassiek. Dit is binnen een handomdraai gerealiseerd door een popart schilderij van bijvoorbeeld Frank Sinatra aan de muur te hangen in het zwart-wit.

Dat is en blijft natuurlijk een echte klassieker. Geen fan van Frank? The Beatles aan de muur in 4 luik, is natuurlijk ook ontzettend tof. En zo kunnen we nog wel even doorgaan over onze enorme popart collectie, maar zelf kijken is natuurlijk het leukst.

Popart van jezelf

Stiekem is er natuurlijk niets zo leuk als naast jouw icoon op het doek verschijnen. Bij Popart Schilderijen hebben we er dan ook alles aan gedaan om dat te realiseren. Je kunt jezelf dus nu in een kunstwerk laten plaatsen! De Niro move over! Want vanaf nu kun jij gewoon shinen naast Al Pacino.

Popart poster

Bij Popart Schilderijen kun je er ook kiezen voor popart in posterformaat. Ideaal wanneer je niet kunt kiezen tussen alle popart posters en er graag meerdere wilt combineren. Binnen een handomdraai heb je zelf de mooiste wanddecoratie samengesteld.

Onze posters zijn gemaakt van extra stevig en wat dikker materiaal, zodat je posters van de beste kwaliteit zijn. De kleuren springen er echt uit en zelfs popart in zwart wil komt tot leven aan je muur. Creëer je eigen kunstgalerie met Popart Schilderijen!

Pop Art Schilderijen kopen

Kom je er niet helemaal uit of wil je graag wat extra informatie? Het team van Popart Schilderijen staat altijd klaar om al je vragen over onze wanddecoratie te beantwoorden en kan zelfs hier en daar een styling tip geven.

Bij Popart Schilderijen bieden we de beste kwaliteit wanddecoratie aan voor een zeer scherpe prijs. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kunst voor iedereen toegankelijk is!

Direct contact?
korting-10