🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Onze Materialen

Popartschilderijen zijn bij ons verkrijgbaar in diverse soorten en maten en materialen. Elk type materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en natuurlijk is uw keuze afhankelijk van wat het beste bij u past. Hieronder vind een kort overzicht van de verschillende soorten materialen die bij ons verkrijgbaar zijn. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Canvas schilderijen

Sinds kort verkopen wij ook duizenden foto schilderijen. Dit zijn veelal fotografische afbeeldingen geprint op canvas. Dit zijn dus geen handgeschilderde schilderijen. Het grote voordeel van printen op canvas is dat de prijs goed betaalbaar is. Er zijn vele soorten leverbaar waaronder afbeeldingen van dieren, abstracties, mensen, afrika, steden, bloemen, dieren, etc.. Ook zijn deze foto schilderijen leverbaar in verschillende wereldkaarten prenten. Perfect voor de slaapkamer of kinderkamer. Ook leverbaar als drieluik of meerluik schilderij.

Aluminum schilderijen

Aluminium schilderijen worden tegenwoordig ook veel verkocht. Het grote voordeel van dit type schilderij is het lichte gewicht en de stevigheid. Het aluminium schilderij kan besteld worden in een geborstelde variant. Bij een geborstelde variant krijgt het kunstwerk in het schilderij een metaal-look uitstraling. Een dibond schilderij is een andere benaming voor een aluminium schilderij.

Plexiglas schilderijen

Een hele populaire groep schilderijen zijn de plexiglas schilderijen. Bij plexiglas zit er een diepte effect in het schilderij. Leverbaar in verschillende soorten en maten. Een plexiglas schilderij in het algemeen geeft een strakke en moderne uitstraling in elke woonkamer. Plexiglas is vergelijkbaar met Acrylglas. Vele fotografen laten hun werk ook printen op plexiglas. Hierdoor komt het kunstwerk haarscherp naar voren namelijk. Plexiglas is vaak leverbaar met een witte ondergrond of een transparante ondergrond.

Volg ons op social media

Direct contact?
korting-10