🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Levering & Verzending

  • De standaard levertijd van onze schilderijen bedraagt 2-5 werkdagen.
  • De levertijd van onze handgeschilderde schilderijen is maximaal 30 werkdagen.

  • Is de levertijd langer dan 30 werkdagen ontvangt de Opdrachtgever 10% van het aankoopbedrag terug, evenals de verzendkosten. Bij een levertijd van meer dan 35 werkdagen kan de Opdrachtgever zijn bestelling annuleren en het volledige aankoopbedrag terug eisen.
  • Is Opdrachtgever een vooruitbetaling verschuldigd of dient hij voor de uitvoering benodigde informatie en/of materialen (fotomateriaal, hyperlink, e.d.) ter beschikking te stellen, dan gaat de termijn waarbinnen de werkzaamheden dienen te worden afgerond niet eerder in dan dat de betaling geheel door Opdrachtnemer is ontvangen, respectievelijk de informatie en/of materialen geheel aan haar ter beschikking is/zijn gesteld. 
  • Omdat de duur van de Opdracht kan worden beïnvloed door allerlei factoren, zoals de kwaliteit van de informatie die Opdrachtgever verstrekt en de medewerking die wordt verleend, zijn de termijnen waarbinnen de werkzaamheden dienen te zijn afgerond, slechts te beschouwen als fatale termijnen indien dit schriftelijk is overeengekomen. 
  • De Overeenkomst kan – tenzij vaststaat dat uitvoering blijvend onmogelijk is – door Opdrachtgever niet wegens termijnoverschrijding worden ontbonden, tenzij Opdrachtnemer de Overeenkomst ook niet of niet geheel uitvoert binnen een aan haar na afloop van de overeengekomen leveringstermijn schriftelijk aangezegde redelijke termijn. Ontbinding is dan toegestaan conform artikel 265 Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek. 

Bekijk onze reviews

5.0
Leuke collectie aan schilderijen en unieke handgeschilderde werken. Ik heb gebruik gemaakt van het eigen foto bijplaatsen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de fijne service!
Rick

Rick

07-02-2021

Google
Bekijk alle Google beoordelingen
5.0
Wat een mooi en uniek schilderij. We wilden iets aparts in onze huisbar, nou dat is helemaal gelukt. Top service.. ?
Shirley van Asperen-Vervoort

Shirley van Asperen-Vervoort

22-07-2020

Facebook
Bekijk alle Facebook beoordelingen

Volg ons op social media

Direct contact?
korting-10