🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Elvis Presley schilderij

Elvis Presley

Bij Popart Schilderijen verkopen wij een brede selectie aan Elvis Presley schilderijen. Op deze pagina vind je schilderijen van deze icoon, verkrijgbaar in hoge kwaliteit en diverse materiaalsoorten en opties zoals een canvas schilderij. Bekijk de mogelijkheden op de pagina van ieder schilderij.

Een Elvis Presley schilderij geeft jouw woonkamer of slaapkamer een rustgevend gevoel wat een echte eyecatcher is voor je huis. De materiaalkeuze van het schilderij zelf is ook bepalend voor de sfeer. Een canvas schilderij heeft een natuurlijke uitstraling met een robuust randje.

Toont alle 5 resultaten

Elvis Presley bij Popart Schilderijen

Elvis Presley, ofwel The King of Rock and Roll, is een van de grootste iconen uit de twintigste eeuw. Elvis' muziekstijl veranderde in de loop der jaren. Hij begon als een ruige rocker, ging daarna over op popmuziek toen werd hij ook gezien als popicoon en later zelfs op ballads (rustige liedjes).

Hij zorgde met zijn energieke interpretaties van liedjes en seksueel provocerende podiumoptredens voor veel indruk op de mensen. De individuele ontplooiing werd geleidelijk belangrijker en zo ontstond in die tijd een jeugdcultuur met verschillende subculturen die zich afzette tegen de oudere generatie.

Presley was hiervan de belichaming en werd zo het eerste popidool van velen. Commercieel gezien was hij ook erg succesvol en in vele genres, waaronder pop en is hij een van de bestverkochte soloartiesten in de geschiedenis van de muziekindustrie. Later speelde hij ook als acteur in een reeds aantal films.

Schilderijen van Elvis Presley bij Popart Schilderijen

Bij Popart Schilderijen bieden we 2 prachtige schilderijen. De één is een portret schilderij van Elvis met zijn handtekening erop gesigneerd en de ander is een wat bijzonderder schilderij dat is een drieluik schilderij met een oude foto van hem in drieën verdeeld.

Het schilderij van Elvis Presley is een portretfoto in het zwart wit. De zwart wit kleuren op de foto zorgt voor een model look die een hoop rust geeft aan je muur. Een leuke toevoeging aan het schilderij is dat de handtekening van Elvis Presley er ook gesigneerd op staat.

Elvis Presley poster bij Popart Schilderijen

Elvis poster? Ga voor het echte Werk!

Wil jij net een wat origineler schilderij wat je niet zo vaak ziet? Dan is het drieluik schilderij van Elvis Presley wel wat voor jou. Het Elvis Presley drieluik schilderij is in drie delen verdeeld en loopt perfect in elkaar over zodat het drieluik samen een mooi geheel vormt. Op het drieluik schilderij is een oude foto van Elvis Presley in zwart wit afgebeeld wat voor een mooi gezicht zorgt als je er naar kijkt.

Ben jij op zoek naar een echte eyecatcher voor in je huis, wat rust geeft en een aandenken heeft aan The King. Dan is dit drieluik echt wat voor jou!

Elvis Presley canvas en andere materiaalsoorten

Bij Popart Schilderijen hebben wij schilderijen op canvas, plexiglas of aluminium/dibond.
Het portret schilderij van Elvis Presley is op ieder materiaal beschikbaar. En het drieluik schilderij is op 100% katoenen canvas, gespannen op een houten frame van hoge kwaliteit.

Een schilderij op aluminium, ook wel Dibond, past weer perfect in een industrieel modern interieur. De toplaag is gemaakt van geborsteld aluminium, waardoor je de structuur van aluminium in het schilderij zichtbaar blijft. Het wit in het schilderij krijgt een zilvergrijze kleur; een metallic schilderij is het eindresultaat.

Ook is er de keuze voor plexiglas. Een schilderij op plexiglas is niet alleen schitterend binnen, maar kan ook buiten. Het schilderij is dan namelijk voorzien van UV-prints waardoor het z’n prachtige kleur behoudt en wel tegen een stootje kan. Plexiglas heeft een zeer luxe uitstraling en staat dus fantastisch binnen maar ook buiten. De kleuren op het plexiglas springen er echt uit en diepte is daardoor goed zichtbaar op het schilderij.

Voor Elvis Presleykunst ben je bij Popart Schilderijen aan het juiste adres!

Direct contact?
korting-10