Bestel vandaag nog je Popart Schilderij en ontvang 10% korting op je bestelling met kortingscode: popart10.

Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Wij bieden u online een overzicht van schilderijen van sterren uit het heden en verleden. Denk aan Scarface / Tony Montana, Don Corleone / The Godfather, Goodfellas, Michael Jackson, Madonna en nog vele anderen. (of en nog vele andere sterren) In ons overzicht vindt u ook schilderijen in andere genres zoals comic of sport, kortom voor ieder wat wils.

90% van wat wij aanbieden zijn schilderijen die 100% handgeschilderd zijn. De overige 10% van wat wij aanbieden zijn prints op canvas inc lijst.

Wij hebben een aantal prints laten ontwerpen in unieke stijl. Deze prints zijn uniek omdat wij hierin de grootste maffia film personages samen met echte maffia figuren als Al Capone en John Gotti bij elkaar hebben gebracht. Wij zijn hiervan de enige aanbieder ter wereld. Maar uiteraard hebben wij hier ook nog veel meer aanbod.

Deze prints zijn geprint op het hoogwaardigste canvas dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Voor zowel de prints als de schilderijen is geen lijst of apart ophangsysteem nodig.

Bekijk onze reviews

5.0
Leuke collectie aan schilderijen en unieke handgeschilderde werken. Ik heb gebruik gemaakt van het eigen foto bijplaatsen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de fijne service!
Rick Heeneman

Rick Heeneman

07-02-2021

Google
Bekijk alle Google beoordelingen
5.0
Wat een mooi en uniek schilderij. We wilden iets aparts in onze huisbar, nou dat is helemaal gelukt. Top service.. ?
Shirley van Asperen-Vervoort

Shirley van Asperen-Vervoort

22-07-2020

Facebook
Bekijk alle Facebook beoordelingen

Volg ons op social media