🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Mancave ideeën: bouw je ultieme mannenkamer

Categorie: Nieuws | Geschreven door: Admin op 13 december 2021

Droom jij van de ultieme mancave? Bij Popart Schilderijen kunnen wij jou voorzien van een belangrijk onderdeel van de mancave; de uitstraling! Natuurlijk is een echte mancave niet compleet zonder een stoer en passend schilderij op de muur, die jouw mancave echt afmaakt.

Mancave - Ultieme Mannenkamer

In dit blog laten wij je verschillende mogelijkheden zien voor echte top mancave schilderijen. Daarnaast helpen wij je graag met andere mancave ideeën en tips om jouw mannengrot droom uit te laten komen.

Denk bij schilderijen of fotokunst voor je mancave bijvoorbeeld aan echte mannelijke maffia of gangster schilderijen of schilderijen van je favoriete sporthelden of auto’s. Natuurlijk kun je er ook voor gaan om jouw favoriete artiesten of beroemdheden van films of series op de muur te presenteren.

Wat is een mancave?

Laten we eerlijk zijn… in de hedendaagse wereld waar ‘’diversiteit’’ de boventoon voert en mannen zich binnenshuis vaak dienen aan te passen aan de vrouw, is het toch heerlijk om een eigen plekje in huis te hebben waar een man gewoon… man kan zijn?

Een mancave is dus eigenlijk een kamer waar de man zijn hobby’s en (mannelijke) bezigheden kan uitvoeren. Een plek waar hij even los kan gaan met zijn vrienden, door een voetbalwedstrijd te kijken op een enorme beamer of een plek waar hij kan ontspannen met een biertje en een uitgebreide geluidsinstallatie. Of waar hij zich kan wenden aan modelbouw of kan sleutelen aan zijn motor of elektronische gadget.

Mannen verdienen een plekje voor zichzelf in huis, waar zij zich even kunnen terugtrekken uit de dagelijkse sleur en om even heerlijk te ontspannen en te genieten.

Mancave decoratie

Bij Popart Schilderijen zijn we enorm fan van het mancave fenomeen dat nu ook Nederland lijkt te gaan veroveren. Een passend mannen schilderij voor het inrichten van je eigen mancave mag dan natuurlijk niet ontbreken. Bij Popart Schilderijen bieden wij van verschillende thema’s schilderijen aan. Door de ruime keuze aan schilderijen is het vaak moeilijk een keuze te maken, daarom hebben we voor verschillende soorten mancave kamers tips en ideeën opgesteld om deze keuze makkelijker te maken.

Neem contact op voor een op maat gemaakt schilderij met beroemdheden naar keuze of wil jij jezelf plaatsen in het schilderij? Neem dan contact op via de WhatsApp klantenservice op 0611 523696 of stuur een email naar info@popartschilderijen.nl.

Don Vito Corleone Borstbeeld

Prachtige borstbeelden van Popart Schilderijen

Nieuw in onze collectie! Een sprekend borstbeeld van ‘s werelds bekendste maffiabaas uit de grootste maffia klassieker: The Godfather. Het Don Vito Corleone borstbeeld kenmerkt zich als een van de meest markante gezichten uit de filmgeschiedenis.

Mancave spullen en tips

De perfecte mancave is niet slechts een type cave. Jouw hobby’s en interesses bepalen natuurlijk de indeling en uitstraling van jouw mannenplek. Zie hier een aantal voorbeelden van verschillende mancaves:

Mancave tip 1: De pub

Eigenlijk is geen enkele mancave compleet zonder een echte bar. Bij dit type cave hoort natuurlijk een uitgebreide drankcollectie. Richt de kamer in met bijvoorbeeld een plank van een compleet whisky Assortiment of in de stijl van een wijnkelder. Wil je indruk maken op je vrienden? Dan is een biertap natuurlijk een onmisbaar. Of wat denk je van een dartbord, tafeltennis of pooltafel?

Bekijk hier de collectie voor passende pub schilderijen:

Mancave tip 2: De sportcave of Mini-bioscoop

Ben jij een echte sportfanaat en nodig jij je vrienden graag uit voor voetbalwedstrijd of een potje poolen? Een aantal belangrijke benodigdheden voor een gave mancave sportkamer is natuurlijk een beamer op de muur om alle sportwedstrijden of je favoriete cultfilm op groot scherm te bewonderen. Je maten zullen je met deze kamer natuurlijk op handen dragen!

Bekijk hier de collectie voor sporten en auto’s & Films en series.

Mancave tip 3: De Home gym

Mannen houden ervan om in hun eigen ruimte even lekker los te gaan op de gewichten en om zo nu en dan even het hoofd te legen tijdens een flinke sportsessie. Ideaal dus als je in jouw eigen huis een mini gym kan inrichten. Heb je voldoende ruimte? Lucky you! Dan kun je eindelijk die benchpress of squatrek in huis halen. natuurlijk zijn er ook voldoende losse gewichten en fitness spullen waar je mee aan de gang kan. Denk er bij een gymcave wel over na dat ook de vrouw deze kamer wellicht interessant kan vinden…

Of kijk voor meer inspiratie eens bij onze collectie voor sportieve schilderijen

Mancave tip 4: De muziek- of hobbykamer

Iedere man droomt weleens van het hebben van een kamer waar hij zijn muzikale talenten kan ontwikkelen of waar hij ongestoord los kan gaan op zijn drums of gitaar. Of ben je eerder technische aangelegd? En hou je meer van modelbouw of van het het sleutelen aan motoren in je mancave garage? Een hobbykamer is ideaal om je even terug te trekken en alleen de dingen te doen die jij leuk vindt.

Of kijk voor meer inspiratie eens bij onze collectie voor muziek- schilderijen en onze exclusieve hobby schilderijen.

Mancave ultieme mannenkamer

Mancave tip 5: De maffia gangster kamer

Ben jij opzoek naar mancave spullen en ben je een grote maffia fan? Dan kan de maffia man cave decoratie van Popart Schilderijen niet ontbreken in jouw mancave. Bij Popart Schilderijen bieden wij een brede selectie van unieke maffia schilderijen aan, die jouw mancave een gave en unieke uitstraling geven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Kijk dan bij onze maffia collectie voor meer schilderijen.

Of kijk voor meer inspiratie eens bij onze collectie voor films & series schilderijen

Wij helpen jou bij het mancave inrichten van je kamer

Koop een uniek schilderij op maat of plaats jezelf in het kunstwerk!

Welke man wil nou niet een echte mannenkamer met passende schilderijen in zijn huis? Zoek je de juiste inspiratie voor je mancave? Bezoek de website voor onze gehele collectie of klik hieronder voor al onze schilderijen voor jouw ultieme mancave.

Volg ons op social media

Direct contact?
korting-10