🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Marilyn Monroe Popart collectie

Categorie: Nieuws | Geschreven door: Admin op 10 november 2021

Wie kent haar niet? Marilyn Monroe was in de jaren vijftig en zestig een enorme ster. Wanneer de naam Marilyn Monroe luidt krijg je spontaan de typerende klassieke beelden in gedachte die deze tijd zo kenmerkten. Vanwege deze sterke kenmerken is Marilyn uitgegroeid tot het grootste stijlicoon in de wereld van pop art en modern art. 

Destijds was ‘’Miss Monroe’’ een van de meest begeerde vrouwen van de wereld. Zij werd een waar sekssymbool en halfgodin. Mannen begeerde haar en vrouwen keken op tegen de wijze in hoe zij zich als sterke vrouw profileerde in een wereld die voor mannen was bestemd. 

Amerikaanse kunstenaar Andy Warhol was degene die de, nog altijd, meest beroemde iconische pop-art portretten van haar maakte. Ook Roy Liechtenstein die bekend staat om zijn cartoonachtige work of art stijlen maakte van deze ster diverse portretten als symbool van de massamedia, celebrity cultuur en consumptiemaatschappij.

Marilyn Monroe kunst

Bij Popartschilderijen zijn we natuurlijk groot fan van deze absolute ster. Daarom hebben wij diverse portretten in onze Marilyn Monroe collectie.

De meest bekende pop art foto’s zijn die van de fotografische zeefdruk techniek van Andy Warhol. Dit is een relatief eenvoudige techniek waarmee snel, telkens opnieuw, kleine veranderingen konden worden aangebracht voor een ander effect. 

Deze collectie is ongetwijfeld de meest bekende collectie van Pop art schilderijen. Haar prachtige en unieke gezicht en kenmerken zorgen ervoor dat zij een favoriet model was in de ogen van pop art kunstenaars. Helaas heeft de roem er mede voor gezorgd dat Marilyn kort na deze fotosessie haar leven heeft beëindigd.
Voor een Mooi en uniek schilderij van pop art icoon Marilyn Monroe kun je vinden in onze webshop voor categorie Voor muziek en artiesten.

Marilyn Monroe pop art

Marilyn Monroe portret serie (Andy Warhol, 1962)

Marilyn Monroe poster? Kies voor echte kwaliteit!

In tijden van de jaren vijftig en zestig had menig man een mooie poster van Marilyn Monroe in zijn kamer hangen. Veelal gescheurd uit een tijdschrift of kalender. Tegenwoordig zijn de posters nog steeds enorm populair en blijft de pop art van miss Monroe ongekend populair.

Wil jij een schilderij van echt kwaliteit, met een unieke uitstraling, die je nergens anders ziet? 

Bij Pop arts hebben wij van dit icoon natuurlijke diverse schilderijen beschikbaar. 

Hieronder enkele voorbeelden uit onze collectie. Klik op de foto om naar de specifieke pagina te gaan:

Bekijk: Handgeschilderd drieluik schilderij Marilyn Monroe

Marilyn Monroe pop art

Bekijk: Dead stars schilderij met Marilyn Monroe

Dead Stars schilderij

Bekijk: Hollywoods Finest

Hollywood’s Finest schilderij

Bekijk hier de volledig Marilyn Monroe collectie

Alle schilderijen zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar op Plexiglas, Aluminium/Dibond en Canvas (Inclusief ophangsysteem). Besteld u bij ons een schilderij dan bent u verzekerd van een snelle levering en een fijne service.

Uniek en betaalbaar schilderij Marilyn Monroe

Popartschilderijen is ontstaan uit liefde voor de moderne kunst en voor de kenmerkende onderwerpen die daaraan verbonden zijn. een uitgebreide collectie van Marilyn Monroe schilderijen kan daaraan natuurlijk niet ontbreken.

Naast onze popsterren collectie hebben wij ook schilderijen en fotokunst van andere bekende pop art onderwerpen. Zo kunt u in onze webshop ook werken vinden van sport iconen en autosport, en van bekende figuren uit films en series. Onze meest kenmerkende collectie is die van de maffia en aktie series. Deze culthelden en stoere figuren is een populaire hedendaagse popart categorie.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? 
Stuur gerust een mail naar: info@popartschilderijen.nl of maak direct gebruik van onze WhatsApp Service, via 06-11523696

Direct contact?
korting-10