🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Meerluik schilderijen – kunst in een unieke vorm

Categorie: Nieuws | Geschreven door: Admin op 23 december 2021

Op zoek naar een echt statement voor aan de muur? En zoek je iets unieks? Dan is een meerluik schilderij wellicht iets voor jou! Deze schilderijen zijn gesplitst in meerdere delen. Ze kunnen samen één afbeelding vormen of juist een collage van meerdere personen of objecten. 

Bij Popart Schilderijen vind je de luik schilderijen in verschillende categorieën. Haal filmsterren of juist sportlegendes bij jou in huis.

Madonna schilderij 3 luik versie 2 schilderij

Drieluik schilderijen

De meest klassieke vorm van een meerluik schilderij is het drieluik. Het representeert de symboliek van de drie-eenheid en wordt al sinds de Renaissance veel gebruikt in kunstwerken. Bij Popart vind je deze klassieker in het jasje van hedendaagse kunst en popcultuur. 

Voor echte maffia fans hebben we bijvoorbeeld een zwart wit 3 luik van de Goodfellas, ieder in zijn eigen luik. Maar we hebben ook genoeg drieluiken waarbij één afbeelding in drie delen is gesplitst, zoals bij de prachtige Marilyn Monroe.

Tweeluik schilderijen

Een iets minder traditionele variant van de meerluik is de moderne tweeluik. Perfect voor als je ruimte wat kleiner is maar je nog steeds een uniek kunstwerk wilt ophangen. Een 2 luik is ook een perfect kunstwerk voor boven het bed of een kleinere bank. Zo geef je elke ruimte een bijzondere eyecatcher. Het tweeluik van pulp fiction is bijvoorbeeld het ideale kunstwerk voor elke popculture fan.

Vierluik schilderijen

EenFan van grote kunstwerken met een uniek randje? Een vierluik schilderij is dan misschien precies wat jij zoekt. Het indrukwekkende van een groot schilderij gecombineerd met de bijzondere touch van een meerluik. De 4 luik schilderijen zorgen in iedere ruimte voor een waar statement. Zo kun je een grote muur prachtig opvullen met de vier onderdelen en daarmee een verbluffende indruk achterlaten.

Neem een kijkje in onze webshop en vind het perfecte meerluik voor jouw ruimte!

Volg ons op social media

Direct contact?
korting-10