Herfstvoordeel! 🍂 Extra verlaagde prijzen (-10%) en Gratis verzekerd & verzonden vanaf €150,-

Geen producten in je winkelmand.

Peaky Blinders schilderij – Kunst voor mannen

Categorie: Nieuws | Geschreven door: Admin op 11 maart 2021

Sinds de start van deze sterke serie, die zich afspeelt in de industriële stad van Birmingham in Engeland, geniet de serie veel populariteit en zelfs een echte cultstatus. De stad waar het zich afspeelt stond destijds vol met fabrieken en was bewoond met hardwerkende arbeiders.

Naast de waanzinnig mooie filmlocaties is er ook nog iets anders wat deze Gangsterserie zo kenmerkt: De klederdracht en haarstijlen van de acteurs en actrices in de Peaky blinders. De serie sleept je mee in de tijd rond 1920. Een tijd waar een man moest vechten voor zijn plek!

Bij Popart Schilderijen zijn we tevens getroffen door het Peaky Blinders virus. Om de reden hebben wij een mooie collectie samengesteld van Peaky blinders schilderijen, waarin wij de sferen uit de serie bij jou in huis willen halen.

Foto’s van de gangsters waar de serie op is gebaseerd (Birmingham, 1920)

Peaky Blinders schilderijen zijn hier uniek!

Popart schilderijen tracht met haar schilderijen ieder personage over te brengen zoals de serie dat ook doet. Op stoere en klassieke wijze, met gevoel voor stijl. Neem peaky blinder Thomas, die wordt gespeeld door acteur Cillian Murphy. Thomas Shelby is een geniale misdaadbaas, maar ook een vrouwenverslinder, whiskykenner kettingroker en beschermende vader. Een complex personage. Dan heb je nog Arthur Shelby, met waarschijnlijk de meest opvallende coup van de gangsterbende uit Birmingham….

Ben jij op zoek naar unieke kunstwerken van Peaky blinders? Bij Popart Schilderijen hebben wij diverse schilderijen op canvas, plexiglas of aluminium/dibond.

Wil jij ook voor jouw huiskamer een schilderij van Peaky Blinders, Maar ontvang je graag advies over bijvoorbeeld het materiaal, levering of heb je een andere vraag?

Stel je vraag dan gerust via onze chat op de website of bekijk onze volledige collectie van Peaky blinders schilderijen.

Peaky Blinders canvas – Plaats eigen foto tussen jouw helden!

Kies je voor een kwalitatieve canvas print, dan kies je voor klassiek en tijdloos materiaal met zeer nauwkeurigheid van kleur. Bij Popart Schilderijen kun je ook jouw schilderij naar keuze op canvas laten drukken. Kies voor een echte Eyecatcher in verschillende formaten en kleuren.

Wat veel mensen niet weten is dat je ook jouw eigen foto kan laten plaatsen in het schilderij. Hoe gaaf is dat? Jouw gezicht tussen Thomas en Arthur en de andere personages!

Er zijn zelfs mogelijkheden voor aanpassingen en toevoegingen op de bestaande schilderijen van canvas. Wil jij weten hoe dit werkt?

Ga naar de pagina op de website van jouw canvas schilderij naar keuze en vul in het formulier in onderaan de pagina. Laat in het bericht weten dat je geïnteresseerd bent om je eigen foto in het schilderij te plaatsen. Wij nemen dan spoedig contact op. Natuurlijk kun je ook contact opnemen via de Whatsapp service op 0611 523696

Voordelen van schilderijen bij Popart Schilderijen

  • Keuze uit diverse materialen
  • Snelle levering
  • Niet goed geld terug garantie
  • Goedkoopste van NL, nergens goedkoper
  • Laat het ons weten en wij passen de prijs voor u aan

Peaky Blinders poster? Kies voor het echte werk!

Natuurlijk zijn er diverse posters van Peaky Blinders in omloop. Wij zouden adviseren om, in plaats van een poster, te kiezen voor een schilderij met het materiaal bij keuze bij Popart Schilderijen. Al jaren zijn wij de goedkoopste in het leveren van unieke schilderijen van topkwaliteit.
Een kwaliteit schilderij hoeft niet peperduur te zijn. Bij Popart Schilderijen heb je altijd de meest unieke schilderijen voor de beste prijs.

Neem voor jouw huiskamer ook een karaktervol schilderij van deze echte culthelden. Natuurlijk kun je het schilderij ook als cadeau geven.

Wij geloven dat kunst is een middel om jezelf beter uit te drukken. Combineer daarom je favoriete serie of personage met jouw woning en kies Popart Schilderijen voor Peaky blinders kunst!

Volg ons op social media