🔔 Gebruik code popart10 voor 10% korting + gratis verzenden + gratis ophangsysteem!

Geen producten in je winkelmand.

Banksy schilderijen

Banksy

In de wereld van de moderne kunst is de naam Banksy niet te vergeten. Zijn straatkunst met  politieke en humoristische lading wordt gekenmerkt door graffiti stijlen en sjabloontechniek. De  kleurrijke en moderne kunstwerken van Banksy geven sfeer, klasse en uitstraling aan elke ruimte.  Bekende kunstwerken zoals Girl with Balloon, Coloured Rain, Never Quit Girl, Life is Short en de Tram Art van Banksy zijn nu beschikbaar voor jouw slaap-, woon-, of werkkamer via Popart  Schilderijen.

Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond

Banksy schilderij in topkwaliteit

Een Banksy street art kunstwerk is natuurlijk fantastisch om als schilderij aan je muur te hebben hangen. Deze unieke Banksy schilderijen met vaak een kritiekpunt op de maatschappij zijn een ware toevoeging voor jouw woning. Wil je Banksy art kopen? Dan kun je foto’s van de door ons aangeboden selectie werken bekijken in de fotokunst categorie.

Het gezicht achter graffiti artiest Banksy is gedurende zijn carrière nagenoeg onbekend gebleven, maar de street art kunstwerken van Banksy zijn verspreid over voornamelijk Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Palestina een erg bekend straatbeeld geworden. Banksy schilderijen hebben regelmatig een humoristisch geladen beeld, waarin vaak in politiek aspect het randje wordt opgezocht.

Banksy kunst aan de muur


Wij van Popart Schilderijen verkopen een ruime selectie aan Banksy schilderijen. Ondanks dat de persoon van de Banksy kunstenaar zelf niet bekend is heeft hij een ruime selectie bekende kunstwerken op verschillende plekken op de wereld gemaakt.

De bekende Banksy creaties zijn herhaaldelijk graffiti art gerelateerde werken. Haal onder andere het bekende Banksy Girl with Balloon kunstwerk, bekend van de Waterloo bridge in Londen, naar jouw kantoor of woonkamer. Doordat de achterliggende boodschap van het Banksy meisje met de ballon er niet meteen uitspringt, blijft de interpretatie dubbel voor een ieder.

Banksy schilderijen zijn te vergelijken met de graffiti artist Keith Haring. De Amerikaanse Kunstenaar die voornamelijk moderne pop art maakte bracht net als Banksy controversiële onderwerpen aan bod. Wij verkopen in onze ruime selectie popart schilderijen een grote variatie aan werken voor bij jou op de muur.

Banksy canvas materiaalkeuze


Ons ruime Banksy kunst assortiment is verkrijgbaar in verschillende materialen. De materiaalkeuze van onze schilderijen zijn canvas, aluminium/dibond en plexiglas. Zo kun je een Banksy schilderij kopen op canvas prints. De Banksy canvas schilderijen zullen jarenlang meegaan, door de hoge kwaliteit van kleuren en het materiaal.

Wil je liever dat het Banksy kunstwerk een industriële look krijgt, dan kun je kiezen voor de aluminium optie. Het voordeel van aluminium is het lichte gewicht en stevigheid. De bovenste laag gemaakt van geborsteld aluminium. De witte tonen in het schilderij krijgen een zilvergrijze kleur, dat de look van het schilderij net iets meer industrieel maakt.

Wanneer je voor het Banksy plexiglas schilderij gaat kies je voor de meest luxe en tevens populairste variant. Op plexiglas krijg je een diepte effect in de schilderijen, waardoor het Banksy kunstwerk van plexiglas er op de muur nog meer uitspringt. Hetzelfde geldt voor de scherpere kleuren die je op jouw gekochte plexiglas krijgt.

Banksy schilderijen kopen bij Popart Schilderijen


Wij hebben een ruim assortiment Banksy schilderijen. Wil je Banksy art kopen bij Popartschilderijen, maar vind je het lastig om een keuze te maken welke het wordt? Op onze sfeerbeelden kun je zien hoe het schilderij er in jouw woonkamer, kantoor of jouw plek naar wens komt te hangen. Heb je nog vragen dan staan wij van Popart Schilderijen klaar om jou van advies te voorzien.

Stuur ons gerust een bericht via de contactpagina op onze website of bel ons direct. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct contact?
korting-10